Тендер на Кейтерингові послуги
Оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
відповідно до п. 41 Постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710
«Про ефективне використання державних коштів»
1. Предмет закупівлі: Кейтерингові послуги (послуги з організації комплексного гарячого харчування)
2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-01-26-007079-c ● dbbdba32db2044e8ae705443640456b0
3. обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Замовник самостійно визначив необхідні технічні характеристики предмета закупівлі, виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням норм чинного законодавства. Необхідні технічні характеристики предмета закупівлі передбачені у Додатку 3 до тендерної документації, а також проектом договору передбачено, що послуги повинні надаватися Виконавцем належної якості та відповідно до норм чинного законодавства України.
Найменування продуктів |
Молодша група до 13 р. |
Старша група з 13 р. і старше |
Хліб житній |
145 |
185 |
Хліб висівковий |
240 |
320 |
Борошно пшеничне |
15 |
25 |
Крохмаль |
2 |
2 |
Крупи, бобові, макаронні вироби (з твердих сортів пшениці) |
95 |
110 |
Картопля |
275 |
290 |
Свіжі овочі (за сезоном) |
370 |
440 |
Фрукти свіжі (яблука, банани, абрикоси, сливи, персики, груші,ківі, апельсини, мандарини), ягоди (полуниця, лохина, малина, черешня, вишня, смородина) |
370 |
460 |
Соки, смузі (натуральні, свіжовичавлені) |
170 |
210 |
Фрукти сухі (родзинки, курага, чорнослив) |
15 |
20 |
Горіхи (волоський, мигдаль, кеш’ ю), |
20 |
20 |
Насіння гарбуза, льону, соняшника |
15 |
20 |
Кондитерські вироби |
100 |
135 |
Цукор |
70 |
60 |
Мед ( варення, джем) |
20 |
25 |
Масло вершкове ( жирність 82%) |
20 |
25 |
Олія рослинна (оливкова, соняшникова) |
20 |
20 |
Сало |
3 |
5 |
Яйця курячі вищої категорії (штук ) |
1 |
1 |
Молоко, кисломолочні продукти 2,5% (йогурт, кефір, ряжанка ) |
480 |
540 |
Сир кисломолочний (м’який 9%) |
60 |
60 |
Сир твердий (Голландський, Тенеро, Український) |
30 |
45 |
Сметана (2,5% жирності) |
20 |
25 |
М’ясо (телятина, нежирна свинина), курка, індичка |
240 |
400 |
Риба, рибопродукти |
80 |
125 |
Кава, кава злакова, напій з цикорію |
4 |
5 |
Какао |
3 |
4 |
Чай (чорний, зелений, фруктовий) |
0,4 |
0,5 |
Сіль, сіль йодована |
10 |
8 |
Дріжджі |
1 |
2 |
Спеції |
0,06 |
0,07 |
Мінеральна вода ( негазована) |
180 |
200 |
Хімічний склад: |
|
|
Білки, грамів |
130 |
160 |
з них тваринні |
78 |
96 |
Жири, грамів |
119 |
160 |
з них рослинні |
30 |
40 |
Вуглеводи, грамів |
527 |
655 |
Енергоцінність (ккал) |
3699 |
4700 |
4. обґрунтування розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі: відповідно до Наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 "Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі" було проведено моніторинг закупівель кейтерингових послуг для забезпечення харчування дітей в навчальних закладах (UA-2020-12-11-006584-c, UA-2020-01-14-003220-c, UA-2020-12-18-002167-b та інші).
Розрахунок бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювався на підставі порівняння ринкових цін в системі PROZORRO, аналізу попередніх закупівель училища, з урахуванням індексу інфляції, збільшення мінімальної заробітної плати, зростання цін на продукти харчування тощо