Натисніть Enter для пошуку

Preloader
Офіційний сайт
Міністерство культури та інформаційної політики України
Київський державний фаховий хореографічний коледж

ЕТИКА РОБОТИ В ZOOM

1. Твоє ім'я?

Щоб вчитель та однокласники знали, як до тебе звернутися- підписуй своє ім'я та прізвище повністю.  

2. Будь вчасно!

Уроки в Zoom коротші, ніж зазвичай. Не хочеться втрачати час, очікуючи поки усі підключаються. Урок залишається уроком, навіть якщо він проводиться онлайн!

3. Вимкніть мікрофон, якщо ви не розмовляєте!

Будь-яка людина, яка не була на Zoom конференції чи уроці знає, що немає нічого гіршого, ніж постійне ехо на чи інші сторонні звуки на задньому фоні.

4. Будьте присутніми у класі тут і зараз!

Важко відчувати залученість, приналежність до школи чи класу без обміну енергією і емоціями. Погодьтеся, це важко зробити через монітор комп’ютера чи екран телевізора. Мінімум, який ми просимо від вас, увімкнути камеру. Один клік мишкою може підтримати учителів і мотивувати їх навчати вас ще краще! 

5. Будьте готові до уроку!

Щоб бути «в темі» потрібно обов’язково підготуватися до уроку. Також потрібно бути фізично готовим до онлайн навчання: сидіти у тихому місці, підготувати матеріали.

7. Будьте залученими!

Не дивлячись на те, що ви виглядаєте як маленькі прямокутники в Zoom, ви все ще реальні учні, які можуть поговорити з учителем, ставити цікаві запитання. Але щоб ми, вчителі, не забували про це, вам необхідно бути активними і залученими, щоб відчувати атмосферу вашого класу у кабінеті чи навіть у своїй квартирі!

8. Поводьте себе відповідно!

Усі прийшли в «клас», щоб навчатися. Тому не потрібно відволікати чи відволікатися текст-чатом з друзями чи зміною свого  фону в Zoom. Онлайн школа - випробовування для усіх, тому просимо вас зараз як ніколи проявляти повагу до свої вчителів та однокласників.