Натисніть Enter для пошуку

Preloader
Офіційний сайт
Міністерство культури та інформаційної політики України

Тендер на Кейтерингові послуги

Оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

відповідно до п. 41 Постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710

«Про ефективне використання державних коштів»

 1. Предмет закупівлі: Кейтерингові послуги (послуги з організації комплексного гарячого харчування)

 2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-01-26-007079-c ● dbbdba32db2044e8ae705443640456b0

 3. обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Замовник самостійно визначив необхідні технічні характеристики предмета закупівлі, виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням норм чинного законодавства. Необхідні технічні характеристики предмета закупівлі передбачені у Додатку 3 до тендерної документації, а також проектом договору передбачено, що послуги повинні надаватися Виконавцем належної якості та відповідно до норм чинного законодавства України.

Найменування  продуктів

Молодша група

до 13 р.

Старша група

з 13 р. і старше

Хліб житній

145

185

Хліб висівковий

240

320

Борошно пшеничне

15

25

Крохмаль

2

2

Крупи, бобові, макаронні вироби (з  твердих сортів пшениці)

95

110

Картопля

275

290

Свіжі овочі (за сезоном)

370

440

Фрукти свіжі (яблука, банани, абрикоси, сливи, персики, груші,ківі, апельсини, мандарини), ягоди (полуниця, лохина, малина, черешня, вишня, смородина)

370

460

Соки, смузі (натуральні, свіжовичавлені)

170

210

Фрукти сухі (родзинки, курага, чорнослив)

15

20

Горіхи (волоський, мигдаль, кеш’ ю),

20

20

Насіння гарбуза, льону, соняшника

15

20

Кондитерські вироби

100

135

Цукор

70

60

Мед ( варення, джем)

20

25

Масло вершкове ( жирність 82%)

20

25

Олія рослинна (оливкова, соняшникова)

20

20

Сало

3

5

Яйця курячі вищої категорії (штук )

1

1

Молоко, кисломолочні продукти 2,5% (йогурт, кефір, ряжанка  )

480

540

Сир кисломолочний (м’який  9%)

60

60

Сир твердий (Голландський, Тенеро, Український)

30

45

Сметана (2,5% жирності)

20

25

М’ясо (телятина, нежирна свинина),  курка, індичка

240

400

Риба, рибопродукти

80

125

Кава, кава злакова,  напій з цикорію

4

5

Какао

3

4

Чай (чорний, зелений, фруктовий)

0,4

0,5

Сіль, сіль йодована

10

8

Дріжджі

1

2

Спеції

0,06

0,07

Мінеральна вода ( негазована)

180

200

Хімічний склад:

 

 

Білки, грамів

130

160

з них тваринні

78

96

Жири, грамів

119

160

з них рослинні

30

40

Вуглеводи, грамів

527

655

Енергоцінність (ккал)

3699

4700

 

 4. обґрунтування розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі: відповідно до Наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 "Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі" було проведено моніторинг закупівель кейтерингових послуг для забезпечення харчування дітей в навчальних закладах (UA-2020-12-11-006584-c, UA-2020-01-14-003220-c, UA-2020-12-18-002167-b та інші). 

Розрахунок бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювався  на підставі порівняння ринкових цін в системі PROZORRO, аналізу попередніх закупівель училища, з урахуванням індексу інфляції, збільшення мінімальної заробітної плати,  зростання цін на продукти харчування тощо